El nostre equip

sobre el nostre esperit d’equip

BUSQUEM DONAR LA MILLOR ATENCIÓ

Estem tan feliços que confieu en nosaltres la vostra família! El nostre equip de terapeutes i professors tindrà una bona cura dels teus.

Llegeix més

6 psicòlogues generals sanitàries infanto-juvenils

2 logopedes

3 psicoterapeutes d’adults

3 professionals de reforç escolar

1 sociòloga

 

el nostre equip

El nostre equip de psicologia està format per psicòlogues col·legiades i habilitades per a la psicologia sanitària pel Col·legi Oficial de Psicòlegs  i la Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya.

Tenim àmplia formació i experiència en el tractament psicològic d’adults, nens i adolescents, emprant tècniques de diverses orientacions psicològiques. La nostra vocació per la psicologia i compromís amb el pacient ens impulsa a ampliar i reciclar els nostres coneixements de manera constant.

Oferim una teràpia personalitzada adaptada a les característiques i necessitats de cada pacient, sempre amb el màxim respecte a la persona i al seu procés individual.

Sabem el difícil que és fer el pas de demanar ajuda psicològica, per això facilitem que et sentis partícip de tot el procés. La psicoteràpia és una cosa que construïm junts.

els nostres professors

La nostra àrea de reforç escolar està formada per un grup de professionals especialitzats en matèries específiques i en qualsevol nivell educatiu per a l’obertura de totes les edats i tots els cicles des de Primària a la Universitat.

Un equip docent comprovat amb una instrucció de qualitat, capaç d’adaptar-vos als canvis en el sistema educatiu i les noves tecnologies.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Obrir xat
En que et podem ajudar?
Hola 👋
En que et puc ajudar?