El COPC llança una campanya per combatre l’intrusisme en la pràctica de la psicologia

El COPC llança una campanya per combatre l’intrusisme en la pràctica de la psicologia

La campanya de conscienciació, llançada pel COPC i dirigida a tota la societat catalana, serà pública el dia 15 de gener i comptarà amb una difusió multicanal en ràdio, xarxes socials i mitjans digitals generalistes.

La campanya de promoció de la professió es comunica amb un doble objectiu. Per una banda, crear consciència de la importància d’atendre la salut mental i demanar ajuda davant d’una situació que requereixi assistència emocional i, per l’altra, donar resposta a la urgència de combatre l’intrusisme professional en psicologia.

La situació d’excepcionalitat viscuda els darrers mesos, tant sanitària com de confinament, ha derivat en un augment de la necessitat d’acompanyament psicològic en un  escenari que afavoreix l’intrusisme professional. En aquest context l’acció de comunicació promoguda pel COPC pretén col·laborar a evitar els efectes negatius de l’intrusisme professional amb la finalitat de frenar les conseqüències derivades d’aquest, tant per a la mateixa professió com per a totes les persones ateses per professionals no qualificats/ades per l’exercici de la psicologia. 

Amb la campanya, el COPC desitja també posar en valor els més de 15.000 experts i expertes que formen part del Col·legi i destacar la tasca que desenvolupen en la societat.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Obrir xat
En que et podem ajudar?
Hola 👋
En que et puc ajudar?